štvrtok 11. februára 2010

Naše nápady


Táákže občas sem napíšeme naše nápady ako by sme mohli "zbohatnúť". Nebudú to konkrétne nápady, aby nám ich niekto neukradol. Možno to vyznie trochu namyslene, ale niektoré sú fakt dobré :-)
Začneme tým, čo sme sa pokúšali spraviť pre to, aby sme boli finančne nezávislé na našich rodičoch.
Boli sme niekoľkých reklamných agentúrach, teda takých tých, ktoré zabezpečujú komparz a podobne. Nafotili nás ale bohužiaľ zatiaľ sa nám neozvali. V jednej sme dokonca vošli do miestnosti, kde za stolom sedel tučný talian, fajčil cigaru a my sme mali na kameru povedať svoje meno a telefónne číslo. Bolo to dosť podivné, tie tety sa tvárili akože: "a vy tu čo chcete?"
Chceli by sme vyučovať v nejakej "akadémii vzdelávania" alebo niečom podobnom v oblasti počítačov. Nie sme síce expertky na programy, ale myslíme si o sebe, že máme pomerne veľa skúseností s programami MS Word, Excel a PowerPoint, ktoré máme najmä zo školy, kde sme museli s týmito programami intenzívne pracovať.
Veľmi nás lákajú aj kurzy pre manažérov, etiketa a podobne. Základy etikety, reči tela, mimiky, frenológie sme mali na strednej škole a rady by sme sa venovali zdokonaľovaniu našich poznatkov a zároveň predávaniu týchto poznatkov ďalším ľuďom.
Taktiež máme nejaké skúsenosti s prekladom z českého jazyka do slovenského, menej už zo slovenského do českého. Venovali by sme sa rady aj takejto činnosti.
Máme založené aj nejaké webové stránky, nejaké chceme ešte aj založiť, je s tým však mnoho práce a nemáme také dobré programátorské znalosti, aby sme ich dostali na kvalitnú úroveň.

Nela

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára